Login

NIEUWS

  • Waypoint Port Services bv

      Waypoint Port Services bv is toegetreden als lid van onze vereniging. Hun werkzaamheden zijn: de uitoefening van het cargadoors-, expeditie- en bevrachtingsbedrijf, daaronder begrepen het wegen,...
    08.06.2021 Lees verder »
  • Nautilus Port Services bv

    Nautilus Port Services bv is toegetreden als lid van onze vereniging. Zij zijn expediteur, cargadoor, bevrachter en tussenpersoon in het goederenvervoer. Contactpersoon is mevrouw S. Katan. www.nps-eu.com...
    22.04.2021 Lees verder »

ECASBA / FONASBA

FONASBA/ECASBA

FONASBA en ECASBA zijn respectievelijk de wereldomvattende en Europese cargadoors branche-organisaties. De begrippen staan voor:

Federation of National Associations of Shipbrokers and Agents en European Community Associations of Shipbrokers and Agents.

De wereldomvattende organisatie FONASBA werd opgericht in 1969. ECASBA volgde in 1990. De VRC stond samen met de agentenverenigingen van Duitsland, België en Engeland aan de wieg van beide organisaties.

Voor meer informatie zie: www.fonasba.com en www.ecasba.com

 

 FONASBA PROMOTIONAL VIDEO 

 

--------

 

QUALITY STANDARD

Gelanceerd in Oktober 2007 is de FONASBA Quality Standard ontwikkeld voor cargadoors wereldwijd die willen voldoen aan de beste kwaliteitseisen. Het is een internationale kwaliteitsstandaard die geldt als waarborg voor alle partijen in de havens. Enkele criteria zijn dat keurmerkhouders lid moeten zijn van VNC. Daarnaast is bij elke keurmerkhouder een uitgebreide financiële toetsing gedaan en is de bekwaamheid van het personeel getest. De Qualitiy Standard wordt in Nederland jaarlijks getoetst. Voor meer info, check de FQS Video hieronder en/of neem contact op met het secretariaat van de VRC.

 

FQS VIDEO