Login

NIEUWS

  • Nieuw zeemanshuis ISC-The Bridge

    Nieuw zeemanshuis ISC-The Bridge   Het nieuwe zeemanshuis (International Seafarers’ Center) The Bridge (Drop-in Center) is gevestigd in Oostvoorne vlakbij Rotterdam Europoort. Hier kunnen zeevarenden naartoe (of opgehaald) om even weg...
    30.03.2017 Lees verder »
  • VRC gaat overeenkomst aan met Maritiem Museum Rotterdam

     VRC gaat overeenkomst aan met Maritiem Museum Rotterdam   Op 6 februari jl. ondertekenden het Maritiem Museum en de VRC in de personen van resp. de heer T. Vrij, P. Bloemendaal en T. van Ravesteyn...
    29.03.2017 Lees verder »

Vacature(s)

Eucon Shipping & Transport LTD - Medewerker Container Control (M/V)

Eucon Shipping & Transport Ltd verzorgd het transport van containers tussen het continent en Ierland. Als dochteronderneming van de Irish Continental Group, in Ierland de grootste dienstverlener voor het vervoer van containers, vrachtauto’s en personen over zee, vormen wij samen met oa onze eigen containerterminals de ‘container divisie’ binnen de groep.

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een

(full time) Medewerker Container Control (M/V)

Als medewerker op onze afdeling Container Control ben je betrokken bij de dagelijkse controle op onze containervloot.
Je stelt containers vrij aan de transportafdeling, vervoerders en klanten, regelt het vervoer van lege containers naar benodigde locaties en zorgt dat de data in ons computersysteem up-to-date is.

Voor deze functie zoeken wij iemand met enige kennis van (container) transporten, bij voorkeur met een opleiding in die richting. Ervaring met computer programma’s als Excel en Word zijn een vereistte, evenals uitstekende communicatie in Nederlands & Engels, zowel verbaal als in geschrift.

Stuur je motivatie en CV via email door op ‘reageer’ te klikken.
Acquisitie wordt niet op prjs gesteld.

 

 Reageer « Terug naar overzicht