Login

NIEUWS

  • CIMS Netherlands

      CIMS Netherlands is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. Zij houden zich bezig met het inzamelen en vervoeren van vloeibare afvalstoffen afkomstig uit de scheepvaart;...
    17.05.2019 Lees verder »
  • Geassocieerde leden in het nieuws !

    Geassocieerde leden in het nieuws ! Even voorstellen: Thon Hotel Rotterdam is gevestigd aan het Willemsplein wat behoort tot het scheepvaartkwartier. Het hotel bevindt zich in het hart van de stad, met een...
    09.05.2019 Lees verder »

Vacature(s)

Eucon Shipping & Transport LTD - Medewerker Container Control (full time)

 

Eucon Shipping & Transport Ltd, dochteronderneming van de Irish Continental Group, verzorgt het (zee) vervoer van containers tussen het Europese Continent en (Noord) Ierland.
Met wekelijkse afvaarten van en naar Rotterdam & Antwerpen biedt Eucon een betrouwbare dienst op Dublin, Cork en Belfast, zowel van kade tot kade als van huis tot huis.
Op ons kantoor in Rotterdam heeft Eucon een vacature vrij op de afdeling Container Control, hiervoor zoeken wij een enthousiaste, positief ingestelde collega.

 

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

Als medewerker op onze afdeling Container Control ben je betrokken bij de dagelijkse controle op onze containervloot.
Je stelt containers vrij aan de transportafdeling, vervoerders en klanten, regelt het vervoer (over de weg, via lichters en met de trein) van lege containers naar bepaalde locaties, werk je actief mee met het verzorgen van de empty positioning via onze schepen en je zorgt er voor dat de data in ons computersysteem up-to-date is.
Daarnaast houd je contact met kantoren en agenten en communiceer je met container depots aangaande schades en reparaties. Verder vragen wij je om mee te denken en je bijdrage te leveren aan efficientie en verbetering van onze IT-processen.

 

Wie zoeken wij voor deze positie?

Je hebt een opleiding voor logistiek afgerond, bij voorkeur MBO Management Haven Logistiek. Je bent accuraat, kunt goed samenwerken en je communicatie vaardigheden zijn uitstekend. Bij Eucon is de taal van communiceren, zowel verbaal als geschreven, Nederlands en Engels, dus deze vaardigheden zijn een pré. Verder kun je werken met software programma’s als Word en Excel.


Wat kunnen wij jou bieden?

Een leuke, uitdagende en afwisselende functie op ons moderne kantoor in de Waalhaven, dicht bij onze schepen. De organisatie is open, informeel en sociaal.

 

Solliciteren?

Druk op onderstaande button voor 30 April a.s. en wellicht zien wij elkaar voor een kennismakingsgesprek.

 Reageer « Terug naar overzicht