Login

NIEUWS

  • GEASSOCIEERDE LEDEN IN HET NIEUWS

    GEASSOCIEERDE LEDEN IN HET NIEUWS   Even voorstellen Sinds 2017 is Boelaars & Lambert onderdeel van Schouten Zekerheid en helpt het al meer dan 100 jaar bedrijven in de logistieke sector bij...
    15.07.2019 Lees verder »
  • GEASSOCIEERDE LEDEN IN HET NIEUWS

     GEASSOCIEERDE LEDEN IN HET NIEUWS Even voorstellen  Havenbedrijf NORTH SEA PORT Als havenbedrijf beheert, exploiteert en ontwikkelt North Sea Port de zeehavens van Vlissingen, Terneuzen en Gent. Samen vormen ze één havengebied...
    08.07.2019 Lees verder »

Vacature(s)

Eucon Shipping & Transport LTD - Medewerker Operations

 

Eucon Shipping & Transport Ltd, dochteronderneming van de Irish Continental Group, verzorgt het (zee) vervoer van containers tussen het Europese Continent en (Noord) Ierland.
Met wekelijkse afvaarten van en naar Rotterdam & Antwerpen biedt Eucon een betrouwbare dienst op Dublin, Cork en Belfast, zowel van kade tot kade als van huis tot huis.
Op ons kantoor in Rotterdam heeft Eucon een vacature vrij op de afdeling Operations, hiervoor zoeken wij een enthousiaste, positief ingestelde collega.

 

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

Als medewerker op onze afdeling Operations ben je betrokken bij alle operationele scheepsgebonden processen.
Je zorgt er oa. voor dat schepen op de diverse containerterminals worden aangemeldt, je bent verantwoordelijk voor het schema, je zorgt dat de los- en laadoperaties binnen de gestelde termijnen worden afgerond.
Je primaire taak is het maken van stuwplannen. Deze pre-stows worden met schepen gedeeld en besproken en gelden als instructie voor de terminals.
Als vertegenwoordiger van Eucon zul je regelmatig een bezoek brengen aan onze schepen.
Daarnaast houd je je ook bezig met alle noodzakelijke douanezaken, voor een groot deel via het communicatienetwerk Portbase. Verder vragen wij je om mee te denken en je bijdrage te leveren aan efficientie en verbetering van onze IT-processen.

 

Wie zoeken wij voor deze positie?

Je hebt een opleiding voor logistiek afgerond, bij voorkeur MBO Management Haven Logistiek. Je bent accuraat, kunt goed samenwerken en je communicatie vaardigheden zijn uitstekend.
Bij Eucon zijn de talen van communiceren Nederlands en Engels, zowel verbaal als geschreven, dus deze vaardigheden zijn een pré. Verder kun je werken met software programma’s als Word en Excel.
Je bent in het bezit van een rijbewijs en je bent bereid om samen met 5 collega’s in een rooster week- en weekenddiensten te draaien (buiten kantoortijd dienst).

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Een leuke, uitdagende en afwisselende baan op ons moderne kantoor in de Waalhaven, dicht bij onze schepen. De organisatie is open, informeel en sociaal.

 

Solliciteren?

Druk op onderstaande button voor 30 April a.s. en wellicht zien wij elkaar voor een kennismakingsgesprek.

 Reageer « Terug naar overzicht