Login

NIEUWS

  • Van Traa Advocaten N.V.

      Van Traa Advocaten N.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. Zij houden zich bezig met uitoefenen of doen uitoefenen van de rechts praktijk. Contactpersoon...
    13.01.2020 Lees verder »
  • Neska Container Line B.V.

      Neska Container Line B.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. Zij zijn expediteur, cargadoor, bevrachter en tussenpersoon in het goederenvervoer binnenvaart. Contactpersoon is de...
    29.10.2019 Lees verder »

Vacatures

Oudkerk - Operator / Waterklerk


Oudkerk B.V. is een internationaal opererend cargadoorsbedrijf met vestigingen in Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen. Het hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Rotterdam.

De afdeling agenturen is verantwoordelijk voor de afhandeling van zeeschepen in de Nederlandse havens. Ter versterking van dit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren:

Operator | Waterklerk

Naast het in- en uitklaren van zeeschepen, van hoofdzakelijk offshore en droge lading schepen, ben je mede verantwoordelijk voor de totale afhandeling van schip en lading.

Goede contactuele eigenschappen zijn onontbeerlijk tijdens het dagelijks onderhouden van contacten met opdrachtgevers, maritieme dienstverleners en autoriteiten.

Heb jij:

- een gedegen scheepvaartopleiding (bij voorkeur STC)
- goede kennis van de Engelse en Duitse taal
- goede communicatieve vaardigheden
- teamspirit
- rijbewijs B
- geen 9 tot 5 mentaliteit en bereid tot het lopen van avond/weekenddiensten volgens rooster

Dan bieden wij:

- een afwisselende fulltime functie
- een prettige werksfeer
- goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen
- gebruik representatieve bedrijfsauto

Voel jij je aangesproken en heb je interesse ons team te komen versterken? Laat dan van je horen en neem contact met ons op. Stuur jouw sollicitatie met motivatie door op onderstaande button te klikken.


Meer informatie gewenst? Neem dan telefonisch contact op met Jan-Willem Venhuizen op tel. 010- 2013763 of Kees Potters op tel. 010-2013772.

Meer weten over Oudkerk? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.oudkerk.com

 

 Reageer « Terug naar overzicht