Login

NIEUWS

 • Van Traa Advocaten N.V.

    Van Traa Advocaten N.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. Zij houden zich bezig met uitoefenen of doen uitoefenen van de rechts praktijk. Contactpersoon...
  13.01.2020 Lees verder »
 • Neska Container Line B.V.

    Neska Container Line B.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. Zij zijn expediteur, cargadoor, bevrachter en tussenpersoon in het goederenvervoer binnenvaart. Contactpersoon is de...
  29.10.2019 Lees verder »

Vacatures

Eucon Shipping & Transport LTD - Medewerker afd. Operations

Eucon Shipping & Transport Ltd, dochteronderneming van de Irish Continental Group, verzorgt het (zee) vervoer van containers tussen het Europese Continent en (Noord) Ierland. Met wekelijkse afvaarten van en naar Rotterdam & Antwerpen biedt Eucon een betrouwbare dienst op Dublin, Cork en Belfast, zowel van kade tot kade als van huis tot huis.

Op ons kantoor in Rotterdam heeft Eucon een vacature vrij op de afdeling Operations, hiervoor zoeken wij per direct een enthousiaste, positief ingestelde collega.

 

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Als medewerker op onze afdeling Operations ben je enerzijds betrokken bij alle operationele scheepsgebonden processen en anderzijds bij onze ‘container control’ activiteiten.
 • Je zorgt er oa. voor dat schepen op de diverse containerterminals worden aangemeld, je bent verantwoordelijk voor het schema en je zorgt dat de los- en laadoperaties binnen de gestelde termijnen worden afgerond.
 • Je primaire taak is het maken van stuwplannen. Deze pre-stows worden met schepen gedeeld en besproken en gelden als instructie voor de terminals.
 • Daarnaast houd je je ook bezig met alle noodzakelijke douanezaken, voor een groot deel via het communicatienetwerk Portbase.
 • Voor het andere gedeelte van je werkzaamheden stel je lege containers vrij aan de transportafdeling, vervoerders en klanten, regelt het vervoer (over de weg, via lichters en met de trein) van lege containers naar bepaalde locaties, werk je actief mee met het verzorgen van de empty positioning via onze schepen en je zorgt er voor dat de data in ons computersysteem up-to-date is.
 • Daarnaast houd je contact met kantoren en agenten en communiceer je met containerdepots aangaande schades en reparaties.

 

Wie zoeken wij voor deze positie?

 • Je hebt een opleiding voor logistiek afgerond, bij voorkeur MBO Management Haven Logistiek. Je bent accuraat, kunt goed samenwerken en je communicatievaardigheden zijn uitstekend.
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift, zijn een pré. Verder kun je werken met software programma’s als Word, Excel en Outlook.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en je bent bereid om samen met 5 collega’s in een rooster week- en weekenddiensten te draaien (buiten kantoortijd dienst).

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Een leuke, uitdagende en afwisselende baan op een modern kantoor in de Waalhaven, dicht bij onze schepen. De organisatie is open, informeel en sociaal.

 

Solliciteren?

Klik op onderstaande button, stuur je motivatie en CV en wellicht nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.Reageer « Terug naar overzicht