Login

NIEUWS

 • Boelaars & Lambert Makelaars in AssurantiĆ«n B.V.

    Boelaars & Lambert Makelaars in Assurantiën B.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. Zij houden zich bezig met het verlenen van financiële diensten, waaronder...
  11.06.2019 Lees verder »
 • CIMS Netherlands

    CIMS Netherlands is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. Zij houden zich bezig met het inzamelen en vervoeren van vloeibare afvalstoffen afkomstig uit de scheepvaart;...
  17.05.2019 Lees verder »

Vacatures/Stages

Rhenus Logistics B.V. - Expediteur voor een breakbulk terminal

 

Ben jij de Expediteur die ons team in de Rotterdamse haven (Waalhaven) wil komen versterken en zo een optimale dienstverlening aan de klant kan bieden?

 

De functie:
Als expediteur maak je deel uit van een team van 4 personen voor een key account op onze waalhaven terminal.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

 • Plannen en organiseren van transporten over de weg, per spoor en per binnenvaart
 • Opmaken van transportdocumenten
 • Administratieve verwerking en opvolging van de inkomende en uitgaande orders
 • Communicatie met de opdrachtgever en leveranciers

Je treedt op als organisator in het proces van verzending en vervoer van goederen. Feitelijk fungeer je als tussenpersoon tussen een vervoerder en een verlader en zorg je dat de lading conform afspraak opgeslagen of verder vervoerd kan worden.

De Expediteur die wij zoeken heeft een opleiding op MBO niveau genoten en heeft een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
Je hebt douanekennis en kennis van logistieke systemen en processen. Je bent klant- en oplossingsgericht en past hier ook enige creativiteit aan toe.

 

Wat bieden wij:
Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische en internationaal opererende organisatie gekenmerkt door een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. Je ontvangt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfitness, fietsplan, vitaal fit programma, personeelsvoordeelwinkel en aantrekkelijke aanbiedingen en uitjes via personeelsvereniging “We R Us”.

Reageren: 
Durf jij deze uitdaging aan en pas je in het profiel? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief onder vermelding van ‘Vacature Expediteur’ door op onderstaande button te klikken.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

 Reageer « Terug naar overzicht